Ulaz za korisnike

Unesite reklamaciju

Pretrazi!

Reklamacije.net video

Groblje novih automobila

Quadro

Odmah sugestija, ne kupujte Quadro. Kupio sam novi hladnjak, pokvario se nakon sedam mjeseci i ukratko, nakon svakodnevnih poziva(na broju servisa se nitko ne javlja pa sam molio maloprodaju da me spoji)serviser je došao nakon 14 dana,pogledao hladnjak izvana i zaključio da mora u servis.Odlazak u servis trajao je naredna 4 dana(gužva je),a onda naravno vijesti o popravku nema ali možete uvijek nazvati onaj broj na koji se nitko ne javlja.Nakon nova dva tjedna telefoniranja saznao sam da nisu još stigli ali već je u postupku, pa još nekoliko dana i evo ga, hladnjak je već nazad. Zamjenski hladnjak koji su mi obećali dok je moj na popravku nisam dobio,a ni produženje garancije mada u garantnom listu sve piše crno na bijelom. Kao i obično kod ovako "dobre" usluge hladnjak je odradio puna dva dana prije pojave istih simptoma i kvara zbog kojeg je i bio na popravku.I,eto me sada opet na početku,danas poučen iskustvom zovem odmah maloprodaju,servis,majstora i opet čujem istu priču u kojoj nikome nije jasno što će meni uopće hladnjak preko ljeta. Nakon svega ukratko : popravak 30 dana, svakog dana preko telefona drugačija priča,do odgovorne osobe nemoguće je doći kao i do broja telefona na koji netko odgovara a ja sam na kraju sam odvezao hladnjak na servis u nadi da će ga ipak netko popraviti i u uvjerenju da nikada više neću kupiti ništa pod imenom Quadro.

Pitaj Tvinx Pitaj Tvinx
Autor: Koko
33 komentara
Dodaj komentar
amigo kaže:17.08.2009 u 14:06

Ja ima Quadro telku i prezadovoljan. Za malo para dobio bolju telku od Sonya. Danas je sve stvar sreće.

fjonix kaže:17.08.2009 u 14:08

Nazovi i trazi sefa i reci da ces im doci i svima je... mater od njega na dalje Ako se das je... meni su frenda izj...li u gorenju mjesecima jer je bio mlak prema njima Meni jedan dan su kasnili i nisu dosli sloziti periicu u posaljem im mail da cu ju donijeti tamo i ugurati diretkoru u ured pa neka slaze pred menom i drugi dan je mastor bio tamo to je bilo gorenje ali je za sve postupak isti

isuzu kaže:17.08.2009 u 15:34

Ja sam kupila TV Quadro prije ohoho vremena , crko nakon mijesec dana, prvi servis trajao mjesec dana ,nakon nepunih mjesec drugi servis trajao još mjesec i treći servis mi zamijenili televitiju dali mi Master koji je radio tri mjeseca i završio na servisu....... Serviser je neko tko popravlja sve od kosilice preko daljinskog do TV i DVD ........

miš kaže:17.08.2009 u 16:19

Ja kupila TV Quadro prije ravnih 6 godina.Radi bezprijekorno. :P

dilajla kaže:17.08.2009 u 17:46

Ja sam imala Quadro TV, nekih 5 godina prije nego je skroz naskroz gecrk. Jednoj poznanici otišao Sony vrlo brzo. A moja mama ima nekakav Funai koji sam ja kupila za svoju prvu plaću (dakle prije nekih 15 godina) i tek nedavno se pokvario. Tako da stvarno nikad ne znaš, marka danas jednostavno više nije mjerilo kvalitete.

riva kaže:17.08.2009 u 19:58

Pa nije baš da je Quadro tako loš televizor ( kvari se kao i svaki drugi ) ali ima i svakavih ovlaštenihi servisera koji mjesecima popravljaju kvar !

inovator kaže:18.08.2009 u 05:30

Bad luck,my friend

sanda kaže:19.08.2009 u 07:50

Moju prijateljicu navlačili 4 mjeseca a kad je spomenula udrugu potrošaća i gospodina koji ju zastupa na našem području - sve je bilo gotovo isti tjedan

kiki kaže:19.08.2009 u 11:00

imam quadro perilicu suđa, imamo sam kvar sa grijačem i serviseri su sve kroz 3 dana riješili, ja bio prezadovoljan. nije stvar u marki već u servisu. prijavi ih proizvođaču, vjerojatno će se tada trgnuti...

Zvjezdica kaže:20.08.2009 u 07:48

Ja imam Quadro TV i vrijedi ona: koliko para toliko muzike... Nije baš loš ali nije ni kvaliteta... Ali poznato je da Quadro i nije neka marka...

gecrk kaže:25.08.2009 u 22:04

Česta greška - nošenje uređaja u prodavaonicu mjesto drito u servis...čekaš 2 tjedna dulje...

daniel66 kaže:15.09.2009 u 13:41

Kod mene je isto "Nikad više Quadro!!!!" i to ne zbog nekvalitete njihovih uređaja nego zbog njihovog servisa koji je užas. Mene su preveslali za toster koji je bio u garanciji i to ni mjesec dana nakon kupnje. Nisu mi javili da ću ipak morati platiti popravak makar je pod garancijom i popravli su uređaj. Na kraju kada su mi vratili garantni list, bio je izrezan kupon kao da je odrađena garancija. Rekli su da je to neka greška i da će mi poslati novi list poštom, što nikad nisu. Ovo je samo skraćena priča. Sretno!

Vida! kaže:22.09.2009 u 09:09

Kod mene isto problem sa Quadro servisom...otišao grijač vode i perilica posuđa pod garancijom...kažu meni iz servisa da to ne spada pod garanciju jer je to od kamenca što je vanjski (?!) uzrok, a ne problem u perilici!? Ma da, a kak da ja perilicu koristim ak je ne spojim na vodovod?! ima li netko takvih iskustava?!

jasenka kaže:23.09.2009 u 16:02

Sve to kreče od centralnog servisa Intronic.Određuju svaki drugi tjedan novo pravilo.Sada ne ide u garanciju ni grijač ni bravica na vratima ni ležajevi ni posuda za prašak ,zapravo sve ono što se najviše kvari.Otpustili su sve vanjske servise u Zg županiji a sami ne stignu odraditi ni trečinu posla.Ljudima se ne javljaju na telefon a ako se jave moraš čekati 2-3 tjedna na popravak aparata. Gđa Jagodić inače šefica misli da je svemoguča.

Jacques kaže:07.10.2009 u 19:26

bojim se da ću i ja imat okapanja sa Quadrom... u pitanju je vešmašna koja je još pod garancijom. već tri tjedna zovemo servis koji obećava da će doći, no ne dolazi. druga stvar... zamjen aležajeva koja se prošle godine priznal apod garanciju, sada se navodno ne priznaje i morati ću ju platiti?!. nije mi jasno kako uvoznik može mijenjati jamstvene uvjete samo tako?!

Kračko kaže:12.10.2009 u 12:45

Imam problem sa televizorom Quadro LCD , te vas molim da mi pomognete. Model televizora je TFT-32XT1, a serijski broj je 0507000071. Televizor je bio na popravku u servisu, gdje su utvrdili da je neispravna napojna jedinica. Pošto nisu uspjeli nabaviti napojnu jedinicu, televizor su mi vratili neispravan. Kod kuće sam rastavio televizor i ustanovio da nisu vratili staru napojnu jedinicu. Sada ne znam kako i gdje bi mogao kupiti tu napojnu jedinicu, te kolika je cijena i dali se taj televizor isplati popravljati. Oznaka napojne jedinice je 32POWER300PCB. Razočaran sam u servis Quadro.

kopra kaže:18.10.2009 u 15:16

ja sam u prijašnjem podstanarstvu u zg koristila quadro veš mašinu.odjeća je na 90 stupnjeva smrdila, kao da je zgorena i neki programi u startu nisu radili. na kraju je riknula elektronika. sada u novom stanu također imam quadro i puno je bolja mašina. ali drugi je model. svejedno ne sviđaju mi se ni programi niti elektronika.svakako moj je savjet izbjegavati quadro veš mašine.

ja kaže:05.11.2009 u 20:59

ista prica ali sa preilicom posudja. Sve odlicno prvih par mjeseci i kad je krepala od servisa nista. ljudi očajni, ne postuju zakazani termin, i jos me poslije nazovu da kao kako se ja usudjujem ne biti doma kada su oni odlucili doci. je..ni idioti

Vodeni kamenac je viša sila po njihovom tumačenju pa nažalost ni uz najbolju volju ne mogu priznati garanciju, da pukneš od smijeha ha, ha, ha. To im je izgleda praksa koja usput može donijeti lijepu zaradu.Gledaj to ovako recimo čisto poslovno. Ako je iznos kvara cca 300 kn kada ti naplate popravak stroja pod valjanom garancijom oni lijepo taj iznos uštede na tebi i još zarade naplativši ti svoj dolazak i popravak pa se iznos njihove "uštede" udvostuči samo na jednoj "mušteriji" i ako to pomnožiš puta recimo x slučajeva možeš i sam zaključiti kako je isplativo oderati papane koji naivno vjeruju da garancija Intonic d.o.o stvarno vrijedi. Intronic servis je sastavini dio firme Intronic d.o.o i rade kako im se kaže.Znaš onu veži konja gdje im gazda kaže.No nemoj biti tužan ti i ja vjerojatno ne znamo što bi s novcima a vrli poduzetnici će ga sasvim sigurno uložiti u otvaranje novih radnih mjesta pridonoseći tako ukupnom boljitku RH. Dobro a sad konkretno što je moguće učiniti 1.Prijava Državnom inspektoratu bilo direktno bilo preko udruge za zaštitu prava potrošača. 2 Moguća prijava sudu časti pri HGK. 3.Moguće obavijestiti medije(dnevni tisak tv(potrošački kod) 4.Sudska tužba. the end Niikad više quadro Nikad viiše. Ne poželi quadro ni najgorem neprijatelju. Kreativac

ja kaže:25.11.2009 u 18:13

ja re Jacques: Tak ti oni to rade.Skupi papire i prijava na gospodarsku inspekciju.Uz puno strpljenja možda se ugodno iznenadiš. Nemoj odustat.To su im izgleda standardni štosevi da žele naplatiti popravke u garantnom roku.

xxyy kaže:30.11.2009 u 18:06

re jasenka Sve što se pokvari u principu je viša sila pa ti nažalost garacija ne vrijedi i sa suzama u očima žele ti naplatiti popravak.Odlično si uočila da su problemi osim očajne kvalitete i prvavila koja se naknadno propisuju i osobe koje ih propisuju. Mislim da bi i naša pravna država u ovakvim slučajevima mogla reći poneku riječ.

Minea kaže:12.12.2009 u 11:05

Najgori moguci proizvod u kome se delovi cekaju do besvesti u garanciji...Uzas...Ja vise nista necu kupiti od Quadra

Ogorčeni korisnik kaže:29.12.2009 u 12:56

Pokvarila mi se perilica veša-otišao je ležaj. Nazovem servis kako bih kupio set ležajeva, gdje mi je rečeno da ne mogu privatno kupiti dijelove. Popravak može obaviti samo ovlašteni serviser. Naravno njegov dolazak moram platiti. Za Gorenje perilicu sam kupio masu dijelova koje sam promijenio sam, tako da sam prošao jeftinije. NE KUPUJTE PERILICE VEŠ A MARKE QUADRO.

gorki kaže:19.02.2010 u 18:27

quadro je šrot nad šrotovima. ni slučajno kupovati njihove klime jer sve je dobro prvu godinu dok ne istekne garancija a kasnije užas, počela proizvodit neke vibracije, razlike u stupnjevima da i nema kao da rdi na 2 brzine, mlako i ledenjara, najgore je što je počela ispuštat neki smrad,. iako sam redovito čistio s tim nekim sprejevima i šta sve nisam radio.
skinio sa zida i bacio u kantu i kupim panasonic, već 3 godine radi ko urica.
držim se one nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino.

beni kaže:30.06.2010 u 19:59

Poštovani svi, prije skoro tri godine kupio sam Quadro plasmu u trgovini u kojoj mi nisu ovjerili garancijski list, rekli su mi da je za uređaj plaćen 1.000 eura (tada) dovoljan račun. Hladan tuš uslijedio je kada se plazma pokvarila, a ostalo je nepunih mjesec dana od isteka jamstva. U ovlaštenom servisu u Kovinskoj nisu htjeli preuzeti uređaj, a firma koja mi je prodala plazmu u međuvremenu je otišla u stečaj. Ipak, uspio sam nabaviti potrebne pečate i plazma je krenula na put popravka.
Kako sam svjestan da ama baš svaka marka i brand može imati havariju u garantnom roku (Mercedes, Toyota, Lexus - u auto svijetu), to se može desiti ama baš svakome i u svijetu smeđe tehnike. Međutim, kada se to desi, tada su najvažniji oni koji su frontline, prijemnici u servis, oni koji direktno rade sa ojađenom strankom (uzeo sam stari godišnji, nogometno je prvenstvo, plazma 107 cm u servisu, a ja nemam što gledati...).
Dolazim nakon tri dana, subota, veli prijemnik u servis - "bit će u ponedjeljak iza 16 sati, zvat ćemo vas...". Kako bih pripremio prijevoz, u 14 sati zovem ja njih - javlja se neki super bezobrazni tip, kao, "tko mi je rekao da će biti gotovo...", dobro, nije gotovo, pitam ja kad će biti gotovo. Odgovor me je osupnuo: "Neznam!" To je znak vrhunske neprofesionalnosti, bahatosti, nepromišljenosti. Taj "Neznam!" čuo sam još nekoliko puta u 20 dana, koliko je trajao popravak - zamjena nekakvog sklopa. Ili, zovete, a odgovor čovjeka koji tada predstavlja tvrtku QUADRO je: "aparat je u razmatranju...". Što se ima razmatrati tjednima? Ipak, kristalizira se stanje, nema dijela...nema ga 20 dana. Jedina osoba s kojom sam mogao komunicirati u INTRONIC servisu je gdična. Renata, valjda je zalutala u tu firmu, zaslužuje bolju.
I konačno, danas dobivam poziv mobitelom. Odgovaranje na moja pitanja je službeno, kao "imate 8 dana za podizanje uređaja..." - doista me podsjeća na razgovor sa policijom kad nešto zgriješite...pa nisam ja tu zbog njih, oni su zbog mene, nas - kupaca. Uglavnom, sve u svemu, nisam dobio odgovor koliko vrijedi jamstvo na zamjenjeni dio i molim Boga da plazma poživi još koje ljeto, recesija je... preuzimam popravljenu plazmu, prašnjavu...UGLAVNOM, LJUDI MOJI, NIKAD VIŠE QUADRO U MOJ DOM, MA NI MIKSER, A KAMOLI TV! Ne zbog proizvoda, već zbog ekipe koja radi na prijemu u servis u zastupnika QUADRO - INTRONIC d.o.o.

beni kaže:30.06.2010 u 20:44

Još bih htio nešto reći...ljudi, kada vam se desi očita nepravda, nema uputa na hrvatskom jeziku, krše se vaša prava (npr. nemožete dobiti povrat novca, već vam se nudi da izaberete nešto iz asortimana u vrijednosti proizvoda s kojim niste zadovoljni - vi prisilno niste ništa dužni kupovati!!!), ne libite se fotokopirati dokumentaciju o uređaju, robi bilo koje vrste s kojom imate problema, račun... i napišite svoju pritužbu, opišite slučaj, sve stavite u kovertu (preporučeno s povratnicom) i pošaljite

TRŽIŠNOJ INSPEKCIJI !!!

ADRESA:

DRŽAVNI INSPEKTORAT REPUBLIKE HRVATSKE
PODRUČNA JEDINICA ZAGREB
ODSJEK ZA NADZORU U PODRUČJU PROMETA ROBE, OBRTA I USLUGA (TRŽIŠNA INSPEKCIJA)

PRILAZ IVANA VISINA 1-3, ZAGREB, TEL: 01 - 650 - 3016


Bit ćete ugodno iznenađeni (a neki vrlo neugodno). Ima pravne države.

Izet kaže:30.06.2010 u 21:03

A gledaj mali, ako je to tako kako ti kažeš... ne vjerujem da oni previše brinu, al ajde. A quadro... hehehe, kolko para, tolko mužike!

beni kaže:30.06.2010 u 22:14

Izete, slažem se s Tobom. Ne brinu oni, da brinu, nebi imali pit bulla na recepciji servisa, već uljuđenog gospodina.
Što se QUADRA tiće, tu si u pravu. Dok radi - radi super i ja sam zadovoljan. Međutim, malo sam si ovih dana dao truda i saznao od pravih profesionalaca (Techno Max) da se QUADRO predstavlja kao švicarski proizvod, ako ukucaš QUADRO na tražilicu google-a, adresa je Hong Kong, TV i se navodno rade u Kini (što nemora uopće biti loše, i skupe marke se tamo rade - i auti, tenisice, skupa odjeća, samo mora biti po standardima marke koju ima na sebi).
Međutim, QUADRO se navodno ne prodaje u EU, već u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj...
Odnos pare - muzika - ima i tu svakakva razmišljanja. Npr. auto:
Ako trebaš auto - Dacia je super. Ide i ne kvari se i ne košta puno. U Francuskoj se čeka i dva mjeseca, a planirano je da neće dalje od Bosne i Hrvatske na zapad.
Drugo je pitanje da li kupuješ auto ili - statusni simbol. Onda kod Tomića, u Euroline - skidam kapu...ali i malo para može dati muzike. Možda nije HI FI surround, ali, sluša se...
Živio Izete!

beni kaže:30.06.2010 u 22:27

Oprosti Izete, kasno sam skužio da misliš na Inspektorat. Ne brini, stalo je njima, ne sumnjaj.

Dubravko kaže:27.01.2011 u 18:35

Ja sam si pri selidbi u novi stan prije 6 godina kupio QUADRO TV, perilicu i hladnjak..
Tv mi je radio 4 godine pa crko. U centralnom servisu u Kovinskoj ga popravili za 2 dana
za male pare
Sve drugo radi ko urica
Preporučam Quadro,za male pare sam prošo bolje nego frend koji je kupio
Samsung TFT i Gorenje perilcu za rublje-puno para a TFT crko nakon 3 mjeseca, perilica
ne radi dobro (pušta vodu..)servis bio nebrojano puta, naplatio se popravak i popravaka i dalje ne radi
Pa sad ti vidi tko je bolje prošo...
Pozdrav škvadro

adrio kaže:01.02.2011 u 23:37

ja imam od quadra jedan tv , dvije pećnice , dvije ploče , dva bojlera , tri hladnjaka i od danas perilicu suđa . kupujem te uređaje po potrebi unazad sedam godina i do sad sam imao samo jedan kvar na hladnjaku mjesec dana od kupnje . nazvao sam servis (biomatic rijeka ) , došli su nakon tri dana kako su i obećali , serviser je zamjenio termostat i rekao je da nije stavio original jer ga nema , ako bude problema da nazovemo . nakon desetak dana kvar se ponovio , nazvao sam i došli ponovno za nekoliko dana , donesli i zamjenili temostat , ispričali se i problema više nije bilo . malo sam se zabrinuo zbog gornjih komentara , međutim zbog svojih osobih iskustava mislim i dalje kupovati ovu marku
pozdrav

zlax kaže:02.07.2011 u 18:05

Pozdrav ljudi..javljam se iz Osijeka..nedavno mi se pokvarila ugradbena perilica suđa Quadro DW-EB6015. Nakon što smo shvatili da perilica stvarno ne funkcionira nakon par pokušaja uvijek se pojavila ista greška, da ne duljim perilica jednostavno nije zagrijavala vodu i prekidala je sa radom nakon određenog vremena sa dužim pištanjem!! Odmah smo se bacili na traženje računa i garancije jer je kupljena prije cca 2,5 godine, a garancija je bila 3 godine! Na računu smo utvrdili da garancija ističe uskoro..u 12 mjesecu 2011. godine!! Naravno, otvorim i knjižicu koja je došla sa perilicom i potražim najbliži servis...nazovem jedinu firmu sa tog popisa iz Osijeka...tamo dobijem informaciju da su raskinuli ugovor za krpanje Quadro uređaja, nazovem Našice..ista priča....što da radim sad?? Odmah mi je tlak skočio na 300, a na 500 je skočio kad sam pročitao vaše upise na ovom portalu...pa zar sam baš tolike k..eve sreće?? Kopam dalje po internetu i otkrivam mnogo negativnih komentara...i u tom surfanju otkrijem da Quadro uređaje dosta prodaje Mercator, nazovem njih i upitam tko im održava Quadro pod garancijama..daju mi broj od firme Intronic d.o.o, broj telefona je bio 031 201 020 i kažu da sada oni servisiraju Quadro..nazovem ih neznam točno koji datum...mislim da je bio radni petak između onih silnih blagdana..Tjelova i Dana državnosti..tamo mi se javio neki lik ..koji je telefonski zaprimio moju prijavu...nakon 5 dana iz servisa su nas nazvali i dogovorili smo dan kada da dođu pregledati perilicu...došli su eto neki dan, pregledali, popravili, zamijenili TERMOSTAT, tako da stvarno ikakvih reklamacija ne mogu imati na njihovu poslovnost! Znam da će ovo izgledat nekome kao samoreklama ali nije..spreman sam se odazvat na kavu (ja plaćam bilo gdje u OS)...da potvrdim istinitost i nepristranost mojih navoda!! Još jednom kažem..sasvim POZITIVNO iskustvo...ovo pišem ljudima da vide da nije baš sve uvijek crno..kao što sam ja pomislio nakon čitanja ovih tekstova!! Najbitnije je imati račune, jamstvene listove sa pečatima trgovine gdje je uređaj kupljen i kupone na jamstvu..i naravno da jamstvo nije isteklo!! Danas je teško poslovat sa bilo kime, puno je nepravde i ljudi su osjetljivi, da sam imao negativnih iskustava sa njima naravno da bi ih razapeo na ovom istom mjestu ali isto tako moram ih sada pohvaliti jer se nadam da će se potrudit nastavit sa kvalitetnom uslugom..dečki iz Intronica ...svaka čast..

rosberg kaže:28.01.2015 u 13:04

ja sam kupio quadro smartphone u pevecu za 1400 kn(onaj najveći) .nakon 2 mjeseca mi rikne ekran-ok,desi se,ništa čudno.odnesem ga 8.12. u pevec na reklamaciju i ljubazan prodavač mi fino kaže da ću pričekati i mjesec dana dok ne bude gotov.ok,sve je tu ok.8.1. 2015.-dakle dođe nama i nova godina zovem ja pevec i pitam šta je s mobom.oni kažu da nisu dobili odgovor od servisa.ja nađem broj od intronica i od nekih 15 000 puta što ih zovem,dobijem ih 3 puta u 3 tjedna.uglavnom-odobrili su mi zamjenu uređaja,tj.čekaju potvrdu zamjene VEĆ 3 TJEDNA,jer im je neisplativ popravak i to je sasvim ok.ali,evo,danas je 28.1.2015. i jučer sam ih uspio nekako dobit nakon 1000 pokušaja,da bi mi rekli da to još nije riješeno,jer kao nemaju uređaja na zalihi.samo molim Boga da kad i ako mi napokon pošalju taj uređaj da se neće kvariti više,jer mi više stoji u servisu nego što je korišten.više ne znam ni kome se žaliti ni kako,a neisplativo mi je otići u zg jer sam iz dalmacije.neki prijedlog?

Komentare mogu pisati samo registrirani korisnici.

Ukoliko nemate korisnički račun, registrirajte se (Registracija).

Najbolja banka u Hrvatskoj je?

  • PBZ
  • ZABA
  • RBA
  • Erste
  • Splitska banka
  • HYPO
  • Volksbank
  • Slavonska banka
  • Hrvatska poštanska banka
  • Niti jedna
Pošalji

Nasumične reklamacije

Još nasumičnih reklamacija >>