Ulaz za korisnike

Unesite reklamaciju

Pretrazi!

Reklamacije.net video

Groblje novih automobila

Master Card u Zagrebačke banke

Plaćajte svojom MasterCard karticom putem obročne otplate na više od 200 prodajnih mjesta iznose od 500,00 do 60.000,00 kuna, i to - bez kamata i naknada, do 12 mjesečnih obroka.
Ovo je sve nerazumljivo. Osim u činjenici da nakon što dignete kredit preko iste kartice, svako daljnje plaćanje tzv. obročnim otplatama je zabranjeno. Naravno da mi to nije bilo rečeno tak eksplicite, pa sam se zblamirama pri kupnji veš-mašine. I dalje mi nije jasno koji mi je limit dozvoljen, ono što mislim je da ga nisam prekoračila. No kako bilo, ti službenici po bankama su  uglavnom zatrpani papirologijom i procedurama da i nemaju vremena, čak i kada ti je navodno Obiteljski-osobni bankar, objasniti što i kako. A i samo se radi o njihovom benefitu i potrošačkom gubitku.

Pitaj Tvinx Pitaj Tvinx
Autor: Hamurabi
9 komentara
Dodaj komentar
inovator kaže:03.02.2008 u 15:15

Znaju oni dosta toga prešutiti. A ako ne pročitaš sva slova na ugovoru i naročito ako ne znaš čitati između redaka naje... ko žuti. Kasnije ti obračuaju nekakvu svoju uslugu ili kamatu da boli glava.

007Bond kaže:03.02.2008 u 15:36

To je samo po sebi razumljivo jer su i jedno i drugo kredit! Ovo je takozvani potrošački kredit. Kako možeš uzeti dva kredita na istu karticu :P Druga je stvar što ti to nitko nije u banci rekao. To je gadno kod svih banaka (btw. i osiguravajućih kuća) što nikada ljudima ne kažu sve detalje. Dapače ponekad namjerno i lažu samo da uvale.

J.B. kaže:04.02.2008 u 09:51

Kada bi govorili sve uvjete ne bi imali klijente ;D Meni neki dan nabili ratu kredita samo tak

Fllerčer kaže:05.02.2008 u 07:34

Nisu sam tak. Sigurno ti lijepo piše u ugovoru da banka zadržava pravo promjene kamatne stope ... Pitanje je li to pošteno je drugo pitanje. Spika je ko neće ne mora tko hoće mora pristati na bankine uvjete inace nista od kredita. Uvijek netko hoće. Alo banke vladaju svijetom ;D

S.L. kaže:20.09.2008 u 20:28

Jedno pitanje za nekog tko se razumije u interno poslovanje Zagrebacke Banke.Radi se o obracunavanju kamata na devizni otvoreni (OROCENI) racun.Naime otkrila sam odredjene nepravilnosti u obracunavanju kamata.Oni naravno,"peru ruke" i kazu da se iste obracunavaju programski????? :'(Hvala unaprijed.

jaana kaže:04.11.2008 u 08:20

Ako imaš limit kredita do 40000kn, (jer nemaju svi 60000, a to možeš saznati ako nazoveš njihovo kartično poslovanje) i digla si gotovisnki kredit od 40000kn, nemaš više mjesta za kreditiranje i naravno da ne možeš dići više niti potrošački kredit dk ti se malo ne oslobodi limit.

svismomiAnteG kaže:12.03.2009 u 15:30

Za kamate. Gle sve ovisi o metodi koja se primjenjuje. Nemoj računat po jednostavnom kamatnom računu jer on nije sigurno. Š to se Mastera na rate tiče, ljudi moji pa ovdje se radi o vašem novcu. Zar nikome nikad nije palo na pamet uistinu pročitat što se potpisuje i kakvu uslugu imate. Koga boli k bitno da se pegla. Ne kažem da nešto nije u redu sa uslugom ali nemrete bit tak neodgovorni i očekivat da će vas osobni bankari voditi za rukicu. Kako sam već za jednu drugu reklamaciju napomenuo , neznanje uistinu ne opravdava.

cura s knežije kaže:25.07.2009 u 16:00

amex je zakon. ;D

danči kaže:26.07.2009 u 10:24

AMEX je najgora kartica, zato se u svijetu koristi najviše VISA, a ne AMEX.

Komentare mogu pisati samo registrirani korisnici.

Ukoliko nemate korisnički račun, registrirajte se (Registracija).

Najbolja banka u Hrvatskoj je?

  • PBZ
  • ZABA
  • RBA
  • Erste
  • Splitska banka
  • HYPO
  • Volksbank
  • Slavonska banka
  • Hrvatska poštanska banka
  • Niti jedna
Pošalji

Nasumične reklamacije

Još nasumičnih reklamacija >>