Ulaz za korisnike

Unesite reklamaciju

Pretrazi!

Reklamacije.net video

Groblje novih automobila

Lesnina - spavaća soba

Za sve koji su u premišljanjima da li u Lesnini kupiti namještaj, moja sugestija će nažalost biti ne. Supruga i ja smo kupili spavaću sobu u iznosu od 12.000kn, iskompletirali krevet i ormar s kliznim vratima. Polog smo dali u svibnju, da bi nas kontaktirali tek u srpnju da dođemo uplatiti preostali dio iznosa. Nakon toga, krajem srpnja dolaze montažeri koji sve naprave u jednom popodnevu (svaka čast Ljubičić transportu - točni, diskretni i sve počistili za sobom). Međutim, naše muke počinju plesanjem podnice (koja je perfecta dreams jer nismo htjeli nešto loše kvalitete) po okviru. Mjesec dana iza toga, rubovi počinju škripati. Dva tjedna kasnije, škripi cijeli krevet samo prilikom sjedanja na njega. Da ne govorimo o spavanju i okretanju po noći. Od škripanja više ne možemo spavati. Kvalitetan madrac od 4.500kn je samo propadao na "novim kvalitetnim" podnicama. Pokušali smo smo nauljiti spojeve, alocirati spojeve za pojačanje letvica.. Ništa nije pomoglo. Nakon dva mjeseca, letvice su počele pucati, jedna po jedna. Sad već duboko sumnjam da smo dobili perfecta podnice jer je drvo bilo toliko slabo i savitljivo poput šperploče, a gornja folija se počela listati i guliti kao na iverici. Već dva mjeseca pokušavamo doći do nekoga u odjelu reklamacija. Nitko se ne javlja niti na odjelu prodaje, a kamoli na mail. Stranica im je nedostupna već neko vrijeme i izuzetno sam znatiželjan na koje sve stavke u ugovoru će nam se pozvati kad dođemo u salon s potrganim podnicama u vrećici.

S poštovanjem svim čitateljima
Nezadovoljan i nemoćan, očito..

Pitaj Tvinx Pitaj Tvinx
Autor: mirkoG
2 komentara
Dodaj komentar
njok kaže:27.12.2012 u 19:01

i meni su popucale letvice od podnice na krevetu kupljenom u lesnini. sto me najvise veselilo od svega - pisalo je da je rijec o proizvodu proizvedenom u RH, kad na kraju takvo razocaranje. u lesnini su mi uvazili reklamaciju, te je naruceno novih x komada letvica, koje, eto, cekam vec vise od mjesec dana (ali na to su me i pripremili). posto mi je garantni rok vec prosao sada drzim fige da ne popuca jos koja letvica znaci u lesninu po reklamaciju... neznam dal ste kontaktirali perfectu ili lesninu (tj. tko vam se od njih ne javlja), al vjerujem da ce vam na licu mjesta uvaziti reklamaciju, jer su i meni, bez puno suvisnih pitanja...

lola40 kaže:03.01.2013 u 22:15

Ja sam kupila kuhinju u Lesnini Rijeka.Vrlo sam zadovoljna i kuhinjom i djelatnicima Lesnine.Sve stiglo u roku,uredno i brzo montirano,Sve 5.Čak su mi posudili i uzorke kuhinje da po njima mogu kupiti pločice.Pohvala Dijani.

Komentare mogu pisati samo registrirani korisnici.

Ukoliko nemate korisnički račun, registrirajte se (Registracija).

Najbolja banka u Hrvatskoj je?

  • PBZ
  • ZABA
  • RBA
  • Erste
  • Splitska banka
  • HYPO
  • Volksbank
  • Slavonska banka
  • Hrvatska poštanska banka
  • Niti jedna
Pošalji

Nasumične reklamacije

Još nasumičnih reklamacija >>