Ulaz za korisnike

Unesite reklamaciju

Pretrazi!

Reklamacije.net video

Groblje novih automobila

INA loše gorivo

Pošto se bavim poljoprivredom i u upisniku sam poljoprivrednog gospodarstva posjedujem INA karticu za točenje plavog dizela.Kupio sam traktor Massey Ferguson 2007 godište koji ima 5000 radnih sati sa kojim sam ja osobno napravio oko 100 radnih sati dogodilo mi se sljedeče: pokvarila se bosh pumpa i elektronska pumpa goriva.Osobno sam bio prisutan kad je serviser rastavio bosh pumpu i imali smo šta vidjeti-hrđavi doslovce istrunuli feder klapna koja otvara i zatvara dovod goriva gdje sam u cijeloj priči morao kupiti i novu glavu bosh pumpe kao i elektronsku pumpu što je samo dokaz da je u gorivu bilo "VODE" što je vidljivo i po filteru goriva koji je sav hrđav i istrunuo.Pošto stanujem na području grada Dugo Selo gorivo kupujem na INA b.p.Božjakovina dođe mi da kad osposobim traktor blokiram narečenu pumpu i mislim da neću stati na tome.Napominjem da je stvarno čudno kupiti plavi dizel koji je jednom plav drugi puta zelen treći puta žut četvrti smeđ.Pošto me djelatnici navedene benzinske pumpe u Božjakovini osobno poznaju neka ne shvate ovo osobno.

Pitaj Tvinx Pitaj Tvinx
4 komentara
Dodaj komentar
Alter kaže:20.04.2012 u 21:37

Žalite se pismeno.

Blokiranjem pumpe nećete niš postić,poslati će muriju na vas i onda na prekršajni sud...

novigrad kaže:24.05.2012 u 08:57

I ti si biser poput mnogih koji kupuju najnovije traktore da bi u njih sipali gorivo koje im je netko rekao da služi za te svrhe a u biti je to otpad koji se u EU ne prodaje već preko 20 godina i koje proizlazi iz starih posljeratnih linija rafinerija INE. To je gorivo mutno ,prljavo,ima i vode kao i svako gorivo ali po starim standardima.
Vjeruj mi znam o čemu govorim,to se gorivo koristi još za vas,ribare i lož ulje u INI(i onih koji od njih preprodaju)....pametnije ti je u buduće i po cijeni prekršaja kupovati EURO LOŽ ULJE koje dolazi iz uvoza za oko 1 kunu skuplje. Prepoznat ga možeš po mirisu,za razliku od plavog DG koji smrdi kao kad otvoriš šaht kanalizacije zbog enormne količine sumpora u njemu.

inovator kaže:29.05.2012 u 22:59

Zanimljiv je odgovor INE koji je uvijek nešto u stilu "da je kvaliteta goriva u skladu s zakonima". Niti nam zakoni valjaju niti gorivo na pumpama. A o bandi koja donosi zakone sve je već odavno rečeno.

Grm kaže:13.09.2014 u 09:17

Auto radi ok i natočim u Pokupskom na INI oko 7L te krenem prema Zagrebu.Prije Kravarskog(15km) počne auto cukat,kad mu pustim gas nemiran,kada krenem puca iz auspuha...
Morali smo tada nastaviti put,ali na svakom davanju gasa auto katastrofaaaaaa slabo vuće pa mi crkne... i kada smo se vraćali u Kravarskom odjednom počne radit ko vurica. Odtada nikad više takvog slučaja jer ne točim na INI.

Komentare mogu pisati samo registrirani korisnici.

Ukoliko nemate korisnički račun, registrirajte se (Registracija).

Najbolja banka u Hrvatskoj je?

  • PBZ
  • ZABA
  • RBA
  • Erste
  • Splitska banka
  • HYPO
  • Volksbank
  • Slavonska banka
  • Hrvatska poštanska banka
  • Niti jedna
Pošalji

Nasumične reklamacije

Još nasumičnih reklamacija >>