Ulaz za korisnike

Unesite reklamaciju

Pretrazi!

Reklamacije.net video

Groblje novih automobila

Digi tv

Nemojte bit ludi i uzimat si to sranje.
Mi smo mislili:''Pa kaj, 45kn mjesečno, nije tak puno, pa ak budemo imali samo novu tv i rtl skroz čiste, isplati se..''
Ku_ac!
Radio je mjesec dana možda da nije bilo nikakvih problema, onda je počeo nestajat signal svako malo,
pa se onda totalno s_ebo kad se valda malo okrenulo od vjetra.
Onda je opet malo došlo, pa se opet s_ebalo da više nismo mogli popraviti,
samo je pisalo ''Signala nema ili je loš'' bez obzira šta napravili.
Normalno, zvali smo one jadne tamo njihove operaterke na telefonu prijavili kvar,
ali instalatera nemaju. Imaju valda 2 instalatera za čitavo zagrebačko područje, zvali ih već 5-6 puta, još uvijek ni'ko niš ne dolazi nit zove.

Ali, računi uredno stižu. To nema frke.
Velim, nećemo ništa plačati, kad uopće ne radi satelitska!A ova na telefonu veli, da mi platimo jer smo ugovorom obvezni...a mi ćemo to onda stornirati i vratiti vam za razdoblje koje niste imali signal!

Pazi logike, da plaćam nešto šta skuplja prašinu doma?! A osim toga, kako je krenulo, neće doć popravit ni dok ugovor istekne.... pa onda smo si kvit.
A za opremu (jer opremu smo uzeli u najam) vele, da im moramo donijet, ja reko:''Šta! kak ste ju donijeli, tak i odnesite!''

Pitaj Tvinx Pitaj Tvinx
Autor: Anamarija
152 komentara
Dodaj komentar
Mravojed kaže:04.02.2008 u 15:14

Uvijek ista spika koju ja ne mogu razumjeti. Isto kao Max TV. Ne radi ali si vezan ugovorom i moraš plaćati. Ako ne platiš dobiješ po gubici u sekundi. Čudo. Aj još mogu shvatiti da javna poduzeća (zet, zgparking, hep) imaju nekakvu prednost na sudu u odnosu na građane ali sada te i privatne firme gone kao kokošku jer ne ispunjavaš ugovor a istovremeno ga ne ispunjavaju niti oni?!

inovator kaže:04.02.2008 u 18:53

Ma kolji rtl i nova?! Htio si ti gledati svedske crtice bez prevoda(znas na koje mislim) ;D Zar ne znaš da tako i reciver može dobiti sidu? Bolest se proširi,Malo pomalo pa sve rikne

Pauk kaže:04.02.2008 u 21:42

DIGI TV vam donosi najmodernije tehnologije – savršen zvuk i kvalitetu slike – bez obzira na to gdje se nalazite. Zahvaljujući kvaliteti i konkurentnim cijenama, Digi TV je postigao nagli rast u istočnoeuropskim zemljama. Nepunih godinu dana od početka pružanja usluga Digi TV je najuspješnija DTH usluga na rumunjskom tržištu gdje je naše, satelitski emitirane digitalne programe, odabralo više od 250 000 televizijskih gledatelja. Evo to kažu na službenoj stranici Digi TV. Iskrno nisam imao poima što je to pa sam išao pogledati. Ali ako vladaju rumunjskim tržištem ;D ;D ;D ;D Pustimo sada šalu. Sranje je što kod nas (vjerojatno mitologijom) razno razne firme i firmice (vjerojatno mafijaške organizacije) dobivaju poslove koje ne bi dobile nigdje u svijetu. Jasno, osim u nas i u rumunjskoj.

Fucker kaže:01.04.2008 u 14:31

Ne vidim u čemu je problem. Ja imam Digića godinu dana i nemam nikakvih problema. Slika i ton savršeni, a sad skoro svi programi imaju ili prijevod ili sink. ;)

Lud Zbunjenoga kaže:07.07.2008 u 11:26

O DIGI TV – trebam naslov jer šaljem Udruzi za zaštitu potrošača Mislio sam da sam srećković kada mi je krajem XI. Mjeseca 2006. došao operater i montirao DIGI TV. Platio sama jednom uplatnicom za godinu dana gledanja i dobio uređaj. Nije bilo skupo. Da sada ne navodim kako su se pod prijevodi predmnijevali i oni na srpskome i oni na slovenskome, a jedan proglam je imao hrvatski prijevod ali su se vidjele samo crte dok je srpski radio. Uglavnom za EX YU područje – doslovce - jedan jezik, jedan narod – kao da je to u svezi s TV BGD. U tih godinu dana dva puta sam gubio signal , na što sam ih zvao da bi mi rekli kako trebam platiti. Onda su provjerili da je plaćeno pa sam opet gledao. Zadnji puta, krajem 2007 ili početkom 2008. kada sam već nabavio MAX TV opet su me zvali a ja sam im rekao da više ne ću plaćati, da me ne zanima, žalio se na politiku prijevoda itd. Kao i MAX mogli su navesti i 150 programa od kojih su 100 arapski besplatni, kao što i RAI I i II gledamo samo kada nije kodirano ili DSF – no MAX TV kao druga vrstu tehnologije, može se naći razumijevanja. Nitko me nije dirao iz DIGI TV godinu dana, a rekao sam im da mogu uzeti i uređaj koji držim u ormaru u šupi jer imam Satelitsku za Astru i Hot Bird, Max zemaljsku – što je uvrh glave za onoga tko nije manijak za TV. E sad, pazi, ovih dana me zovu iz DIGI TV-a da im nisam platio za 2008-2009. (nisam ni za 2007.-2008. jer sam potpisao samo za jednu godinu i to je sve, u biti potpisao radni nalog operaterima/monterima koji su stavili križić u kučicu za 12 mjeseci, te popisali robu koju su mi dali.). Jer da su mi oni poslali uplatnicu a ja da sam im trebao javiti da ne ću pretplatu???? Pa takvih uplatnica dobijem desetak godišnje, od Matice hrvatske, UNICEF-a, neke donacije i sl. Samo oko Božića ih dobijem 5-6. Nešto platim, nešto ne platim, nekad platim, nekad ne. Pa to je tko hoće. Nigdje ja nisam nešto potpisao da ću se pretplatiti na još godinu dana i da me obvezuje njihovo slanje uplatnice????? Pa mogu opet poslati i ja ću to baciti. Kakva su to sad sranja i igre s potrošačima???? Nigdje nije pisalo da se meni produžuje preplata do daljnjega ako im ne javim. Ja sam potpisao na 12 mjeseci cca 540 kuna i pazi sada ovo. Oni se sjetili da im platim za sljedeću godinu, godinu dana nakon što sam im rekao da ne ću više pretplatu i nakon godine dana kako nisam ništa platio. Dakle, ne traže za 2007-2008, već za 2008.-2009. Rade li oni to namjerno da nekoga zbune ili ne vode dobro knjige, jer zvali su me i prve godine 2-3 puta i isključivali sliku a ja sam morao javljati i žaliti se da sam plati.

gsg kaže:08.09.2008 u 13:20

prijavio se na telefon koji sam našao na internetu, čekao 6 mjeseci, došao mi njihov operater (privatnik koji nema veze s Digi-Tv) i prije nego što je istovario stvari iz vozila rekao mi da moram platiti 300 kuna za "MONTAŽU" ili da mi neće montirati. :'( :'( : Ja mu kažem da su mi rekli u Digi-Tv da je montaža besplatna, on uđe u auto i ode.

?!!?? kaže:12.09.2008 u 10:52

!!?!!

dragox5 kaže:12.09.2008 u 10:53

a ja mislio dal da ustanem il odustanem uzeti digi Tv...

dragox5 kaže:12.09.2008 u 10:54

Da li neko zna dali se Digi Tv može pratiti pomoću nekog programa za gledanje preko interneta...

zamirtebi kaže:12.09.2008 u 11:50

probaj na www.holersoft.net

A. kaže:26.09.2008 u 08:30

Prijavili smo kvar preko njihove telefonske sluzbe za korisnike,da bi nam oni rekli da kontaktiramo onog instalatera koji nam je postavljao. Instalater nam je pri postavljanju ostavio svoj broj mobitela, ali kad smo ga pokusali nazvati, telefon je bio iskljucen, a nakon nekog vremena automat je govorio da se broj vise ne koristi. Zvali smo ih ponovo, da nam kazu broj nekog drugog instalatera, ali oni su rekli da nam ne mogu dati broj drugog instalatera, da se sami raspitamo za instalatere. Kakva je to usluga da se sami raspitamo za instalatere?!Sta ne mogu pogledati koje instalatere imaju na nasem podrucju i poslati nekoga?? U medjuvremenu smo sami htjeli pomaknuti antenu, da nadjemo signal, ali nismo ga uspjeli naci, jer nemamo ni kompas niti se bas razumijemo u to. Nakon 3 mjeseca, napokon je dosao instalater! Kad je vidio kako su ovi prvi instalateri postavili antenu, nije mu ni bilo cudno da se uspjela pomaknuti. Sto se tice racuna, mi smo ih uredno dobivali, sa objasnjenjem da se racuni salju iz jednog centra /jedna adresa, a podaci o nasem prijmu programa su u drugom centru/adresi. Nismo ih platili, jer zasto bi ih placali ako ne primamo signal. Naravno, sa svakim racunom je stizao natpis o dugovanju. Opet smo zvali njihovu sluzbu za korisnike, sta trebamo napraviti da nam to storniraju... Rekli su da im moramo poslati na adresu zahtjev za stornom racuna iz razdoblja ne primanja signala. Posaljem im to, ali naravno, instalater je dosao 30.3., sto znaci, 1 dan prije isteka mjeseca i zbog tog 1 dana nam nisu stornirali citavi mjesec! Iako smo za 12. mjesec platiti, a izgubili smo signal 22.12., ali valjda je to sve stvar birokracije... Ponovo sam im slala zahtjev o stornu, objasnjavajuci situaciju, ali ponovo salju racun sa natpisom da dugujemo 45kn. Usput budi receno, ako zelimo otkazati njihovu uslugu, kazu da im mi moramo sami donijeti njihovu opremu... Bas cu to provjeriti da li pise sta o tome u ugovoru!

DAJMENEMOJ kaže:26.09.2008 u 21:06

Ja za sad neću pljuvat po DIGI TV, nego me zanima zakaj nemate tjedni program da znam kaj i kad bum gledal. Nemam ja vremena sjedit cijeli dan uz tv i čekat kaj bu na programu.

Grunf kaže:11.10.2008 u 17:26

Uf,sad ste me dobro prodrmali s tim vašim komentarima i to baš kad sam se pošteno napalio na DIGI TV.Vjerovat ću vam na riječ i praviti se da nikad nisam čuo za Digi i Max TV.Odlučio sam gledati TV u stilu Alan Forda,tj.upalit ću voštanu svijeću i staviti je unutar TV-a s druge strane ekrana.Hi,hi,hi.....nema problema s pretplatom,jednostavna i besplatna instalacija i čisto me boli k.... za sve. ;D

Gost kaže:14.10.2008 u 19:10

Smeće jedno naveće, već mjesecima nemam slike i nželim plaćati račune, a ovaj mjesec i raskidam ugovor. >

KEKO kaže:15.10.2008 u 20:39

NEMA Š ANSE DA GA RASKINEŠ 

mad man kaže:21.10.2008 u 19:43

jel bolji max tv ili digi tv kaj mislite ???????? :P :P

Pauk kaže:21.10.2008 u 19:59

Imad Max Tv već duže vrijeme i uopće ne kužim što toliko ljudi seru po njemu. Meni je super i nemam nikakve zamjerke. Ovaj Digi mi baš ne ulijeva povjerenje. Digi?! Ko će znat samo znam da je meni Max Tv potpuno ok

zeus kaže:31.10.2008 u 19:40

godinu dana imam digi i zaista sam prezadovoljan.pitam one koji pljuju po digiju, sta nam nudi hrt za svoju pretplatu.ŽIVIO NAM DIGI TV.

batigol18 kaže:04.11.2008 u 12:39

i ja imam digi već jedno 2 mjeseca. uzeo sam ga čisto zbog vh1 i ova 3 sportska programa. tu i tamo pogledam koji dokumentarac na national geographicu i meni dosta. signal i kvaliteta odlični. ali, jedan dan na digiju odlučili ukinuti vh1, jedini glazbeni program na kojem ne moraš gledati komercijalne gluposti mtv-a. ali su uredno ostavili mtv adriu i stavili nekakav kiss tv umjesto odličnog vh1. zovem operaterku, sve lijepo ljubazno i mazno, ali informacije o povratku vh1 ni pod razno. sve što mi je znala reći je pošaljite e-mail pritužbu. to sam poslao i sad se vjerojatno sprdaju s njim po svom uredu.

lisa kaže:06.11.2008 u 07:20

Imam digi vec godinu i pol. Bila sam vrlo zadovoljna. Uzela sam ga najvise zbog VH1 programa koji su oni, narvano, ukinuli bez ikakvog objasnjenja. Poludila, nazvala operaterku i dobila nikakav odgovor, samo naputak da napisem pismenu zalbu sto uopce necu uraditi nego otkazujem ugovor i selim na MAX tv! Mi moze tko reci da li vidim VH1 na MAX-u, pls? Imam malu curicu koja obozava onaj jingl "OOOO, LISTEN TO THE MUSIC....." Idu mi na zivce Digijeve fore da otkazuju dobre programe a nadodaju samo ove poljske! :'(

batigol kaže:08.11.2008 u 09:34

jučer su bili nakratko vratili Vh1, točnije vrtio se cijeli dan, ali pod nazivom test 1. navečer ga ponovo nije bilo. znači, tu je, mogu ga pustiti u eter ako hoće. sad, ko koga tu lagano je..? oni nas, korisnike!! inače, na moje veliko iznaenađenje dobio sam povratni e-mail od digija. i ponovo ista sranja kao i na telefonu.. oni ne znaju, nisu u mogućnosti pružiti informaciju do daljnjega, itd,itd.. al drago im je da sam im pisao. to je najvažnije. pa ko ima informaciju ako oni ne?! pa nisam uzeo pretplatu od neke tetkice na pijaci, nego od ovlaštenog ponuđača digitalne televizije.. a možda bi bilo bolje da je ovo prvo. kako me ljute ovakve stvari: nitko ništa ne zna, nitko nije kriv, svi su je..no ljubazni, a od rješenja problema ni R... BALKANE, BALKANE MOJ....

batigol kaže:28.11.2008 u 11:21

Vh1 je vraćen u ponudu osnovnog paketa prije 3 dana, a ja sam uredno obaviješten o tome od strane DigiTv-a putem e-maila. kako su prije zaslužili pokude, tako sada zaslužuju moju pohvalu, stvarno sam ugodno iznenađen; i sa povratkom traženog kanala, a još više s time da su me se sjetili obavijestiti. Totalno neočekivano i veliki plus za Digi.

KIKA kaže:28.11.2008 u 11:32

B.NET kablovska

rocko kaže:01.12.2008 u 02:18

heh ljudi moji pa nemojte bit naivni i bacat pare uzalud, digi tv se moze gledat i piratskim putem preko emulatora nist ne placas a gledas he,he,he!!! a onoj gore gospodi kojoj je krepo njihov resiver ja ti dam besplatno dva njihova resivera samo daj adresu...

sini kaže:03.12.2008 u 07:10

gledajde mufte, kljucevi su svagdje dostupni, ima prijevod ima sve, sve je dzabe ....

sanelich kaže:06.12.2008 u 11:09

imam sranje od digi tv-a 8 mjeseci, sinoć ga ugasila prije spavanja, a danas ne radi ni u standby poziciji, titlovi večina na rumunjskoj, emisije same reprize, sve u svemu bačen novac. a max tv, pazi logike, moja telefonska linija ne podržava priključak, a max adsl imam već 2 godine. >

gm kaže:21.12.2008 u 22:55

fuj digi

mlađo kaže:30.12.2008 u 22:17

hvala da ste me odgovorili od ovih tv sranja, ostajem pri večernjaku.

towar kaže:06.01.2009 u 10:16

SRANJE

gyuro kaže:06.01.2009 u 16:50

apsolutno sranje, sutra im šaljem otkazno pismo i nek se lijepo j...u sa svojim digijem. godinu i pol uredno plaćam pretplatu čak sam prije 6 mjeseci proširio i na HBO paket a kad gle slično sranje kao kod gornjih topica - nema sllike - obavijest da nema signala ili je loš - zvao službu za korisnike kad ono vjetar, kiša snijeg, precvikani kablovi ma sve samo ne njihova greška. ja provjerio, kablovi uredu, antena i lnb čisti ni snijega, ni kiše ni prašine, a antenu nebi ni orkan pomaknuo kako je stegnuta, prije bi cijela zgrada odletila nego da se ona pomakne. nazvao ja njih još jednom i nakon petominutnog natezanja evo rješenja - vi lijepo platite izlazak našeg instalatera a onda će vam on možda i otkloniti kvar. ma je...te se i vi i vaša usluga nađite drugu budalu ja ovo više plaćati neću. stvarno najbolje ko alan ford svijeću u telku i odjeb svim digijima,maxovima i hrtovima.

suzić kaže:15.01.2009 u 15:11

HA,hA, ha! Minimax - crtani program izgubili smo nakon 3 mjeseca korištenja Digi-tv-a. Prilikom instalacije morali smo platiti putne troškove čovjeku koji se udostojio doći jer nas je bilo troje za priključak. Da sam bila samo ja pitanje kad bi dobila Digi-tv. Drugi dan instalacije zdrmala me struja na samom risiveru, a sada su mi riknula dva televizora koja sam spojila na Digi tv. Za prvi sam mislila da je riknuo sam od sebe. Tada sam za Novuf 2009. preselila tv iz dječje sobe koji je tamo bio ispravan. Priključkom na Digi dobila sam crtu posred ekrana i ljudi su gori nego u kući ogledala, iskrivljeni. Moram pogledati kada je potpisan ugovor i raskinuti ga u doglednom roku jer sam izgubila jako puno a dobila ......

kami kaže:15.01.2009 u 15:44

M ao je obično sranje

seby kaže:21.01.2009 u 12:00

Meni nije loš digi tv i sve super radi kod mojih. Ali da ima, neznam u čemu je problem odmah bih i ja uveo kod mene ali ovako neću. Smeta mi to što nema HRT1 i 2, dali če se to ikada ubaciti da se može gledati i kada? i onda bi uveo DIGI TV.

MARIJANA kaže:23.01.2009 u 16:04

DANAS DOBIJEM RAČUN JEDAN JEDINI NAKON 3 MJESECA, I NARAVNO DUGOVANJE MI VODE 90 KUNA, MAMU MU, KOJE DUGOVANJE ZA RAČUNE KOJE NISAM PRIMILA, I TO NIJE PRVI PUT. SAMO Š TO SAD NEĆU PLATITI, PA AJMO BANDU PEDERSKA NA SUD. FUJ

smješka kaže:23.01.2009 u 18:26

Marijana, ja imam Digi i svi su mi računi uredno dolazili, jedini jedan put kad je kasnio bio je problem sa HP, a ne s njima. Da nije problem s poštom? Š to nisi zvala i pitala što je s računima, a i 90 kuna je svota za 2 mjeseca, a ne 3.

MARIJANA kaže:26.01.2009 u 18:13

GLE SMJEŠ KA BAŠ  SI SMJEŠ NA. ČIJA JE GREŠ KA, TO ME UOPĆE NE ZANIMA, MOJA NIJE, A AKO NE ZNAŠ  ZBRAJATI 45 90 ( TRI MJESECA ). UŽIVAJ U DIGIJU, DOK I TEBE NE SFRČU, PA BUŠ  VIDJELA KAKO JE LIJEP OSJEĆAJ KAD TE NETKO PRAVI BUDALOM!!!!

Velimir kaže:29.01.2009 u 17:21

Ja ga imam od prvog dana kad su dosli na nase podrucje preko dvije godine i radi bez greske za svaku pohvalu maks tv mu nije ni sluga

anči kaže:04.02.2009 u 19:18

digi je zaista dobar

rale kaže:07.02.2009 u 20:21

DIGI TV je jedna jako dobra stvar u nedostatku bilo kakve druge mogućnosti gledanja TV programa 8) Pokvario mi se prijemnik taman onog dana kada su primili pismeni zahtjev za prekid ugovora po isteku godine dana na koji je isti sklopljen (tako pisše u tom ugovoru pa tako i postupih). Dobro velim, zovem ih da pokupe opremu i da raskinemo ugovor prije isteka godine pošto ne mogu pratiti program, pa da se rastanemo svi sretni i zadovoljni. E to ne može, kad jednom potpišeš s njima ugovor - gotov si, da će umanjiti pretplatu proporcionalno za vrijeme trajanja kvara, ali usmeno su mi rekli da ne znaju kad će dobiti opremu, samo ja to čitam ovako: ne isplati im se poslati instalatere da otklone kvar i zako će biti do isteka ugovora. Ali ja im sada više ništa neću plaćati, sutra pismeno tražim povrat rečenih sredstava da ne bude nismo znali, a po opremu slobodno neka dođu, ne stoji nigdje u ugovoru da je o svom trošku trebam poslati bilo gdje Ipak nisu u svemu savršeni, jer to nisu izričiti stavili u ugovor, dakle ako žele da im vratim karticu ili opremu, nema problema ali o njihovom trošku i to šaljem odmah Ovreseas, HT express ... ali na njihov račun, pa nek se malo i oni češu. A i udruga potrošač ... POWER TO THE PEOPLE

Zveki-22 kaže:07.02.2009 u 23:12

Digi TV 1*W Nagravision Provider 2111 Update 31.12.2008 Key 00 B8 49 1F DF 00 C6 18 A1 55 35 0F 47 34 9E 7B 04 DEC 184 073 031 223 000 198 024 161 085 053 015 071 052 158 123 004

ddddddddddd kaže:14.02.2009 u 15:35

kakos

Damir5 kaže:20.02.2009 u 22:08

Imam Digi-tv od 2007. i sve je OK kao što i drugi kažu sve do trenutka dok ne počnu stizati bezvezni računi odnosno dugovanja za neispostavljene uplatnice. U čemu je problem to nitko nije ovdje rekao. Oni vode pretplatu 1 mjesec unaprijed. Znači za ne gledani program. Kada dođe uplatnica u 1mj.2007. to je bila za 2mj.2007. I tako sve do kraja prošle godine kada su se sjetili da im dugujem 160Kn. Nasumice su mi tražili uplatnice koje sam na sreću imao sačuvane. Ali još uvijek 80 Kn ostaje. Dok nisam skužio da nemogu platiti za 1mj.2007. jer kad je došla uplatnica ona je bila za 2mj.2007. Dobiti uplatnicu odjednom za 2mj izgleda blesavo. 100 puta sam i objašnjavao da nemogu platiti 2 mjeseca unaprjed gladanja ali to njima neide u glavu. Dužan si tak dalje. Jedina moguićnost ostaje tužba. Kako platiti pretplatu za taj mjesec kada je uplatnica uvijek za mjesec unaprijed ? Nakon 2 godine uvijek fali 1 mjesec. To vam je logika Digi Tv

xxx kaže:22.02.2009 u 02:22

2007 SKLOPIO UGOVOR I DO SADA NIŠ TA IM NISAM PLATIO JER NISAM BIO ZADOVOLJAN SA PRIJEMOM ZVALI ME NEGDJE DVA PUTA DAVNE 2007 I POSLJE TOGA NIKO NIŠ TA , NARAVNO SAD MI PIŠ E ISTEKLA SMART KARTICA I UOPČE MI NIJE ŽAO OKRENUO TANJUR NA ASTRU I STAVIO DVA LMB-a I SAD GLEDAM ASTRU I HOT-BIRD ,BOLI ME ONA STVAR ZA DIGI TV KAD SU GLUPI...

ivan xxxxxxxx kaže:22.02.2009 u 16:54

mislio sam uzeti digi tv al nakon ovoga šta sam proćitao sada nema šanse

Didi5 kaže:23.02.2009 u 08:56

Ja imam DIGI već 2 godine i do sada nisam imala nikakav problem( osim sa privatnicima koji postavljaju antenu), a sada mi se tanjur pomaknuo i opet ih trebam zvati(instalatere), ali i platiti njihov dolazak...muka mi je od toga i zašto plaćati namještanje tanjura i dolazak kada plaćam pretplatu????? Druga stvar koja mi baš i nije nejjasnija je da su mi nakon godinu dana rekli iz DIGI-a da nisam platila prvi račun, nešto kao cijena priključka- 145 kn?! Račun za to nemam. Zna netko o tome išta? Je li

gustafson kaže:23.02.2009 u 11:11

digi tv mi se javio nakon 1 godine da mi postavi kablovsku....ja sam im se zahvalio i rekao da mi želim jaaaako puno sreće u poslovanju...al mislim da im i to neće biti dovoljno...

vera 210 kaže:26.02.2009 u 12:31

ma >nemam više komentara ovo je ludnica,nemamo signala od 12 mjeseca,točnije istekao je ugovor,računi podmireni i stižu nam novi a signala nema da bi danas operator rekao da oni nemaju uplatu koja je uz sve to još i poslana faksom....kakve budalaštine

vera 210 kaže:26.02.2009 u 12:35

a koliko im treba da proknjiže uplate!!!!malo su jači ....

oli kaže:05.03.2009 u 21:12

Imam digi već dvije godine i nisam do sada imao nikakvih problema sa naplatom. Jedino što mi smeta a i ide mi već lagano na živce kada si namjestim programe kako ja hoću oni nešto smrdaju i vrate se na početnu postavu pa ih opet šetam i to sve ćešće. Jel ima kakav sistem da se to memorira jednom za svagda?

Brkanje kanala koji se očito radi radi divljaka na DIGI TV-u smeta mi jer svaki tjedan moram ponovno stavljati svoju listu kanala. Nije pošteno za nas korisnike i platiše usluga.

BOBA kaže:20.03.2009 u 13:25

PRIJE TRI MJESECA SMO NARUCILI DIGI TV I JOS GA NISMO DOBILI A MAX TV JE SMECE ZBOG KOJEGA SAM DIBILA DNEVNO 10 ZIVCANIH SLOMOVA SAMO NE ZANIMA KADA CE DIGI TV STICI I NA MOJU ADRESU

dule kaže:22.03.2009 u 14:22

digi nemam, a s maxtv sam izuzetno zadovoljan. Koristim ga već dugo vremena i nikada nije bilo problema. Savršena slika, odlični programi.

maluminy kaže:22.03.2009 u 18:29

Sto se tice programa sa digijem sam jako zadovoljna ali njihovi suradnici su zivi drek ;D.. dosao mi neki tip koji radi za njih(neki privatnik) i poceo valjat neke sprehe kako to treba montirat..kao oni daju opremu ali to sto ja hocu ne ulazi u ono sto oni daju pa mi je uvalio 20 metara kabela i rekao da si ja to ljepo sprovucem i onda ce mi on eventualno montirat antenu..wtf???? i Jos ce mi to uredno naplatit 300 kn jer u mojoj kucu su trebale doc dvije pretplate(za mene i mamu)..kad je vidio da sam blenula od soka smanjio je taj iznos na 150 jer se nalazimo na istoj adresi... nakon sto je otisao siznula sam i zvala digi i pitala da li mi on to ima pravo naplatit i iispalo je da nema..moze mi eventualno naplatit putne troskove ali 150kn je previse..malo sam se raspitala i odlucila da mi je najbolje da sama kupim svoju opremu tako da je ne moram kasnije skidat i sve to dala majstorima da mi ljepo montiraju bez da mi uvaljuju neke sprehe i zatim sam zvala onog tipa..kad je dosao on montira ja mudro sutim..kad je zavrsio sa montazom i kad sam potpisala ugovor i kad je vec bio na vratima on trazi lovu a ja mu kazem da ode kod muza na posao posto zna gdje radi pa nek njega trazi lovu ;D i ljepo ga pozdravim..malo je negodovao ali kao to mu usput pa ce ipak proc i kao uzet lovu s tim da je sad cijena opet bila 300 kn... > ..dosao je on kod njega malo su se pokacili jer cinjenica je da ne zelimo nikome ostat duzni ali isto tako zelimo znat i zasto i sto placamo..na kraju tip je uzeo 150 kn a da nismo dobili nikakav racun ili potvrdu ni znamo zasto smo to platili kad nije bilo nikakve montaze..dosao je,sve mu je bilo spremno samo je ubo kabel upalio i aktivirao.. nije proslo ni 10 min od kad je ljutito otisao od mog muza kad njemu zvoni telefon..zove ga taj lik i ispricava mu se.. i sto sad rec na sve skupa???? Ne zelim se njemu zamjerit jer je on jedini za sad kojeg cu moc zvat ako mi nesto zasteka ali opet ne zelim ni da neko od mene pravi budalu >

kupite svi lijepo yumatu ili njegov klon IQ ili IQ i uživajte,svi kanali otvoreni,a oni nek se jeb.. nek mjenjaju ključ i pet puta dnevno ako hoće a tu je i card sharing.

i molim vas napišite ime zastupnika ko vam je radio,ona šifra gore od 4 broja,šifra zastupnika pa da im pošaljemo inspekciju na radu u vezi neprijavljenih radnika i neizdavanja računa.

zorro kaže:29.03.2009 u 20:09

savjet svima koji žele digi da je montaža besplatna, a tu ulazi montaža antene(na digijev nosač koji se dobije u kompletu),postavljanje kablova (10m) aktiviranje recivera i programiranje.pažljivo birajte zastupnika koji ce vam izvrsiti instalaciju jer na terenu uma puno muljatora.a oni koji imaju problema s digijem bolje da se obrate najbližem instalateru jer ce kvar biti brže otklonjen,jer one babe u službi za korisnike nemaju pojma....

gonzo kaže:30.03.2009 u 18:52

sve ovo su gluposti...digi je dobar samo kad se gleda preko emulatora..kupiš reciver.cca 400kn,antenu 200kn ako neznas sam zoveš istog tom montera koji radi za digi da ti uštima i gledaš sve za 0kn

SREĆKO HORVAT kaže:01.04.2009 u 15:08

Digi vam je zaista jedna vrlo " ozbiljna profesionalna" firma matična je u Rumunjskoj. 19.12.08.krepao mi je resiver te sam odmah prijavio kvar u međuvremenu zvao u više navrata no svaki puta nema opreme. Nakon 66 dana nazovu oni mene kako sutra stiže njihov instalater da pogleda kvar,svaka čast čovjeku došao popravio i otišao,no za divno čudo nakon dva dana dolaze i instalateri koji su mi postavili i nose novi resiver. U vrijeme kvara imao sam pretplačen 12 i 01 mj 2009 i kako mi je popravak izvršen nakon 66 dana nisam plačao ni 02 ni 03 mj što su oni knjižili kao dug.dva zahtjeva sam slao el poštom da se stornira dug ali oni to ne prihvačaju več treba poslat poštom,tu je bilo prepucavanja preko el pošte. tada sam avansirao za 04,05 mj. i rekao im da ne namjeravam slati zahtjev poštom da ču odgledati ova dva mj.pretplačena te da čemo se razići,i tako on meni na današnji dan iskopčali signal,neka im je sa srećom. Š to se tiće programa govno kao i ostali ne vrijedi ni lipe.

Yumatu IQ ili IQ zakon

elvir kaže:05.04.2009 u 10:03

Ja se zovem GLUPAN narućim digitv i čekam mjesec dana da dođu nekaj napravit,pošto sam imao antenu satelitsku na krovu ponudim im da koriste moj nosač i postave antenu na njega ( znači samo tanjur zašarafe) puste 8m kabela s krova uz zid i samo gurnu kros gotovu rupu u zidu. Spoje ga s reciverom i gotovo, te umjesto njihovih 50kn naplate mi 250kn, na moj poziv odgovore mi,pa to su vanjski suradnici!!! -nakon 5 mjeseci tj. sad crknuo mi reciver nazovem ih da imam reklamaciju dobijem odgovor : mozemo vam poslati majstore ali oni su vanjski suradnici pa vam mogu to naplatiti, ako hocete besplatno donesite nam ga u hektorovićevu 2 ukratko, tako nam i treba kad vjerujemo rumunjima i ostaloj gamadi,koja dode u Hrvatsku da nas G_ _ i

trebao si im odmah zvati inspekciju rada i zadržati ih do njihova dolaska

DDRA kaže:22.04.2009 u 09:55

Imam DIGI već godinu i po. Ja zadovoljan. Tko nije nek bira nešto drugo!

hugoboss kaže:23.04.2009 u 14:08

digi je zakon.ja ga koristim ima godinu i prezadovoljan sam.

arnold kaže:26.04.2009 u 17:26

ne znam , sad sam u dilemi , mislio sam da je digi ok. ali nakon svih ostalih komentara pojma nemam da li se uopće isplati zezati i gubiti živce

m2 kaže:27.04.2009 u 08:43

Pozdrav!Mi smo imali max tv,bio je krepavao tu i tamo,ali bil je na 3 mj pa smo ga lijepo vratili.Sad imamo digi i nisam baš zadovoljna...Danas nam je došao račun na 90kn za osnovni paket?wtf?A nije li trebao biti 45kn?Ništa mi nije jasno....Sranje i jedno i dr.Bolje ni ne gledat tv...

dupcek kaže:30.04.2009 u 18:36

ja imam digi i neznam sta vise da redim placam godisnje ponekad nemam slike samo prijevod ja nazovem oni kazu da stavim na kanal tv 1000 ja stavim dode slika i onda nakon dva tri tjedna opet iskljuce moram opet zvat i tako isto ja nevjerujem dacu vise placati potrosim vise telefona nego sta kosta kartica

mufc kaže:13.05.2009 u 10:58

ja imam digi od 9. mjeseca prošle godine i super radi, ali me ipak smetaju neke stvari. prvo, to plaćanje unaprijed.. još ja budala uzeo opciju da plaćam svaka 3 mjeseca. drugo je to što su njihovi monteri je..ni lopovi: kad sam nazvao ovog svog rekao mi je da treba čekati pun ku***, kao nema dovoljno uređaja trenutno, velika lista čekanja bla, bla.. kad sam ga pitao može li se to kako "podmazati" došao je odmah sutradan, montirao, ja izvadio 150 kn i adio. mislim da tako muljaju sve ljude, jer mi je još par ljudi reklo da su im naplatili i to nakon više mjeseci čekanja. mislim, ako stoji da je montaža besplatna, ne možeš okolo tražiti ljude da ti plate za ono za što si već plaćen (ne vjerujem da nemaju nekakav postotak od DIGI-ja). Iako sam zadovoljan s uslugom mislim da ću se prebaciti na piratstvo nakon godinu dana.

borism kaže:17.05.2009 u 14:41

Pozdrav svima! Imam lcd samsung,i da skratim priču nisam zadovoljan sa slikom od digi tv-a,reciver je zastario u odnosu na novu tehnologiju tv-a

Bobi kaže:25.05.2009 u 15:54

Ljudi pitanje...dal ima nekog tko nije platio digi tv više od godinu dana? jer ja sam izgubila sliku lani u 3 mj i zvala ih ponovno i oni nikako da vrate signal... i ja na kraju odustala od svega. Zvala tel. da ga odjavim i "nebuloza" s druge strane žice je rekla da je sve odjavljeno, da imam dva računa još za podmiriti i naravno ja to učinih misleći da je sve gotovo! Da bi meni računi i dalje nastavili dolaziti i naravno da ih ja ne plaćala! Zovem nakon 6 mj da zakaj mi računi i dalje dolaz, a digi je odjavljen... da bi mi nebuloza rekla da to moram učiniti pisanim putem...i ajde ja ne budi lijena napišem pisamce, objasnim da signala nemam sto godina, ali pazi frajere oni kažu da moram platiti iako signala nije bilo i to sranje nitko nije gledao i kaj je najfornije produžili mi ugovor iako me nitko nije pismeno obavijestio o tome! sad sam rekla da neću platiti iz principa, a meni oni pošalju nek navedem ime operatera koji se javio kad sam ja to telef.putem odjavila prije godinu dana! Moš mislit kak se sjećam! Ima tko da im neće platiti? Sad me zanima dal će nas tužiti ili kaj....?

mijau80 kaže:26.05.2009 u 15:46

Digi tv je nepoznata i mistična biljka u RH. Nitko ne zne gdje su i sto su. Telefonistice ljubazno otkantaju svakoga tko treba rjesenje problema i pomoc, informaciju.... I naravno, lazu!!!!!!!!! Programi su na srpskom jeziku. Imam Digi 2 godine i nisu se usudili nakon tolike navale korisnika nesto sinkronizirati, a kamoli titlovati na hrvatski jezik. Smatram to varanjem. Pogotovo kad u meniju stoji hrv jezik a ono titl slovenski ili srpski. Pa se slika smrzne, nestane i slicno. Upravo namjeravam otkazati ovu trakavicu s Digi i rijesit se mistika koji dizu lovu. I naravno, necu ja nikome nositi , a kamoli skidati aparat. dosao instalater u pocetku, pa neka ga posalju i sad. LUPEZI!

mijau80 kaže:26.05.2009 u 15:47

Ne dajte djeci da gledaju Minimax! O Boze da cujete kako zvuci "sargarepa, stena, lepa kuca " i sl. na ulici....

Nakon standardnih peripetija oko priključenja DIGIja , naplate cca 80 kn za montažu (zanimljivost: uredno naplate i svaki tipl i vijak, tako da su mi naplatili naravno 4 komada , meni nije bilo teško otići na krov gdje su utiplali samo 3 koamda, ali to je sitnica), ne želim spominjati nadobudnost montera, nekompetentnost "podrške" ( podrška pod jako debelim navodnicima ), nestajanje signala, prvog receivera koji je u startu bio neispravan (Humax).....itd, itd.. Zanima me jedna stvar, sada mi je opet zveknio Humax receiver , nakon prijave rekli su mi da ga pošaljem zajedno sa karticom i da plaćam poštarinu u oba smjera ??? Ja sam malo odbojnije reagirao jer mi je glupo plaćati nešto na što imam pretplatu, i tražio šefa, nakon čega se "podrška s druge strane telefona" sjetila da postoje opet njihovi čudesni kooperanti u blizini kojima će prijaviti kvar pa će oni doći. Pošto već imam iskustva sa brzinom i ažurnošću "još čudesnije" DIGITV firme ipak sam ih nazvao i ja, rečeno mi je da će doći pogledati i da naplaćuju 85 kn zamjenu receivera... To mi dođe kao da Elektri plaćam zamjenu transformatora ili krovnog nosača jer sam njihov korisnik ??? Razmišljam o udruzi Potrošač ili čak o nekom TV prilogu, pogotovo kad vidim silu reklamacija na ovoj stranici ???

domenico kaže:09.06.2009 u 08:22

digi je jedno veliko sra..... ja ga imam godinu dana i problema milion od slabog prijema signal kao loš a usporedo gledam hot bird na drugom prijemniku i sve vidim,sad se i pokvario pa pošalji poštom u Zagreb itd itd ostalo sve znate!!!!!!::::::Max tv zakon:

boba kaže:10.06.2009 u 08:51

ja jos uvijek cekam digi sad sam nazvala sluzbu za korisnike i ptala koliko se ceka na digi tv teta kaze 2 mjeseca a ja njoj ja cekam cec 6 mjeseci i nek ne kaka a ona meni da cu se jos morati malo strpiti jel tko zna kak da dodjem sama do digija

judge kaže:13.06.2009 u 21:01

Ovo je za upravu Digi tv-a Hrvatska:Pa gospodo kada cemo dobiti nesto novih reprezentativnih kanala;motors tv,VH-1 Classic,HBO-orig.,MTV Europe...?Pa ljudi su spremni i platiti vise da su samo ti kanali dodatno u ponudi jer to je glazba i sport a u tome nema nista lose a te kanale ima i konkurencija pa ce ti isti ljudi birati kome ukazati povjerenje.

bivši digi kaže:14.06.2009 u 18:55

od dana reklamacije kvara pa do njegovog rješavanja imate pravo na storno računa samo kod ove gamadi je to teško i riješiti

bivši digi kaže:14.06.2009 u 18:59

susjed mi nije platio 3 računa za digi i oni lijepo njemu uskrate signal a on lijepo u banku i podmiri to te zove službu za korisnike za reaktivaciju kartice. Na to njemu ona babuskara preko telefona kaže: da gospodine vidimo tu uplatu ali nije plačena na vrijeme pa ju ne možemo priznat, znači odite sutra u banku pa platite opet pa čemo vas uključit.... Zamislite vi to

bivši digi kaže:14.06.2009 u 19:13

monter dobiva oko 150 kn po montaži od digija, montaža za korisnika je besplatna a uključuje: - antenu, - lnb, - nosač koji pristaje u rijetkim situacijama pa stranka mora platiti novi duži, - 10m koaksijalnog kabla, - 2 spojnice, - reciver, stranka nakon toga plača samo dodatni materijal uglavnom 50 do 100 kn a sve ostalo je pljačka cigana raznih montera. Za npr. dolazak montera, dodatni materijal, montažu koja je besplatna a vi ju plačate ili još neke stvari koje monter može smisliti morate dobiti ovjereni račun jer je u suprotnom to kršenje zakona.... račun tražite na kraju da sje..te lopova

batigol kaže:17.06.2009 u 12:49

nakon što je početkom godine nestao VH1, evo sada problema i sa sportklubom!! mislim, zaj...vaju sa jedina dva programa zbog kojih sam i uzeo digi!!

niko kaže:18.06.2009 u 14:31

istekla im izgleda konc za sport klub a nas svaki dan farbaju kao danas će ga biti ha ha

torcida kaže:19.06.2009 u 13:10

ludjaci cekam od 2og miseca rekli su mi 109kn ni kune vise bude li skuplje prebit i potrat cu ih dopizdilo mi imam max tv i to je sranje a zato na crnjaka je ludilo imam astru hotbird inteelsat sve priko modema na resiveru na internet ludilo

batigol kaže:19.06.2009 u 13:43

još nema sportkluba!!! batigol je pomalo nervozan :-)

torcida kaže:19.06.2009 u 14:10

zalosno ni meni nije jasno al zato ima sportklub sportklubhu i ro imam sportklub na max tvnista zanimljivo od programa danas ajde na crnjaka imam na digiu 20tak a priko hotbirda sa modema isto20tak sve skupa40 sad sam zva max tv vratit cu ga imam digi na crno zagriza sam tija sam pretplatit se al cekam od veljace sranje digitallworld iwf100 modem thompson speedtouch max tv toshiba satellite notebook tv Quadro jos glede digija ne uzimajte nikad signala cesto nestaje a imam tanjur 120cm s 4 lnbea razocaran sam u digi zva sam total tv to je sranje na metar3

niko kaže:21.06.2009 u 15:25

neki dan zovem ih kažu danas će riješiti sport klub 2 dana poslije kažu čim riješe prob s transpoderom još su jako neljubazne a od tog ništa lažu lažu treba to baciti van

bruno kaže:27.06.2009 u 19:44

DIGI -TV je stvarno najveće moguće sranje koje se može desit čovjeku . OBRAZLOŽENJE: Par mjeseci nakon instalacije izgorija mi je neki ku*** u prijamniku i to sam prijavija isti dan i tada su mi rekli da će netkodoć to zamjenit u najkraćem roku. Pošto je prošlo pet mjeseci od kvara sam sam otiša u elektro materijal i kupija par otpornika koje sam i zamjenio. Nakon uključenja antene nisam ima signal a SMRADOVI iz DIGI TV iako su mi bili dužni po ugovoru održavat opremu a u slučaju da neradi duže od 15 dana moraju stornirat račun sve do dana kada dođe njihov djelatnik i otkloni kvar to neće da naprave . Mislim da su krajnje neprofesionalni i da triba podignuti tužbu protiv njih na sudu za sklapanje ugovora koji nemogu ispoštovati i omalovažavanja ljudi .

batigol kaže:29.06.2009 u 12:16

od sportkluba i dalje ništa, a taman je wimbledon u tijeku > napisao sam im 3 maila na koji nisam dobio nikakav odgovor. zvao sam 2x: prvi put su rekli da je otklanjanje kvara u tijeku, a za par dana su mi rekli da nemaju pojma što je!! kad sam pitao ima li tko kompetentan da mi odgovori na moje pitanje u vezi sportkluba ona glupača mi kaže "Pa nazovite Sportklub"!!! Zamisli! kažem ja njoj pa kome ja plaćam pretplatu, Digiju ili Sportklubu pi... mu materina!!! I onda to nazivaju "Službom za podršku korisnicima"!!! ali, ima i jedna dobra stvar u svemu: bar su mi olakšali odluku o nastavku ugovora.. nakon isteka idemo piratski!

emy pz kaže:29.06.2009 u 13:58

mene zanima kad je loše vrijeme npr. kada pada kiša zašto nema signala i zašto se satelitska ne može gledati. ako se plaća mjesečno 45 kn svaki mjesec to je godišnje 540 kn hej ljudi pa to nije malo novaca a kamoli da to još plačaš a nemožeš gledati. TO NIJE U REDU I NADAM SE DA ĆE SE TO RIJEŠ ITI! >

zorro kaže:04.07.2009 u 14:24

stigla je službena obavijest da je digi tv-u istekao ugovor za emitiranje sport kluba i da neče više biti u ponudi.korisnici če biti obaviješteni o tome. to je 100% provjerena informacija.............

Slučaj me naveo na ovaj forum, pročitah stvarno svega i svačega. Razumijem da se iz nezadovoljstva rađa revolt, ljutnja pa i bijes. Ima tu svega, no ponajviše nesporazuma i nedovoljne informiranosti. Ni jednu ni drugu uslugu neću ni hvaliti ni kuditi ali ću rado pomoći praktičnim savjetom svakome tko se obrati sa konkretnim problemom. Odlično sam upućen u stanje stvari i smatram se kompetentnim u toj branši. Ovo činim iz razloga jer sam ovdje također pročitao i hrpu neistina i zlonamjernih agitacija. Isto tako, smatram da je svima nama neosporno pravo znati što,kome i zašto plaćamo - naročito u ovo krizno vrijeme. Pozdrav svim dobronamjernima... :-*

and1 kaže:12.08.2009 u 12:33

zanima me kako se raskida ugovor sa digi tv?

stubborn kaže:29.08.2009 u 16:48

imam digi tv 2 godine i nemam pojma o problemima koji se u ovom forumu nalaze. sve radi dobro osim što ponekad kad je jako nevrijeme nestane signala na minutu dvije.

miha kaže:06.09.2009 u 17:42

Digi tv korisnik sam postao od početka njihovog emitiranja .Nisam imao nikakvih problema ni sa montažom ni sa radom ni sa pretplatom.Čudi me lupetanje pojedinaca u vezi izbora programa, titlova, isinhronizacije na srpskom ili slovenskom jeziku koje mi ipak razumijemo.Mnogi od njih vjerojatno obožavaju cajke ,gledaju hrpe programa iz Srbije, BiH,Crne Gore i sl. koji su dostupni na ovim prostorima i to im je ok, a pljuju po digi tv-u koji je po meni sasvim u redu,Pa nas nema ili ima jedva pet milijuna i tko će nam najbolje svjetske programe servirati samo za nas i to za male novce (ne kažem da to ne bi bilo dobro). Vjerojatno bi i tada neki bili nezadovoljni,možda bi tražili prijevod na dijalektima.Uglavnom da ne duljim, odjavio sam digi tv u ožujku 09, bez ikakvih problema idrama kako to neki tvrde.Pismeno sam ih obavjestio da ne želim više biti njihov korisnik.Poslali su mi formular koji sam sa opremom vratio na danu adresu (monter). Od digi tv sam odustao jer sam uzeo max tv koja nudi puno više jer je to ipak nešto sasvim drugo, u odnosu na jednu satelitsku tv.Ali ako ti koristiš sve što max tv nudi(snimalica,videoteka...) to je na žalost i sasvim druga cijena,a to vjerujem ,pogotovo danas u ovoj krizi nije za zanemariti.Ako se max tv gleda samo kao televizija ja bi čak možda malu prednost dao digi tv jer ima više programa koje sam gledao.

anička kaže:10.09.2009 u 12:23

Imamo digi više od dvije godine i imali smo manje više sve probleme navedene do sada. Najviše me ljuti što od 7 dana u tjednu, samo kakva 3 smo uspijevali gledati domaće kanale (npr. rtl,nova,otv,net,z1...). Kao što je navedeno, operateri nemaju pojma o čemu se radi, a za svaki svoj problem piši zahtjev i šalji poštom koji se navodno putem zagubi,a na pošti neznaju ništa o tome. Naravno nesmije puhati vjetar ni padati kiša, jer digi uzima godišnji odmor, a ti gledaj svestrani hrt. Do sada smo ga zadržali samo zbog dječjih programa, ali s obzirom da mi sin bolje priča srpski nego materinji jezik, odlučili smo ga ukinuti. Dakle naša ocijena: digi nije dostojan niti čiste jedinice. Pozdrav!

ogorčeni kaže:05.10.2009 u 18:40

E ljudi dragi ja u prvom mjesecu ove godine nazovem za ukljućenje DIGI-TV i do dana današnjeg nitko da se udostoji nazvat ili pojavi na mojoj adresi. zvao sam ih jedno pet ili šest puta u ovih osam mjeseci i uvijek ista prića nemamo opreme ili nije stigla oprema, ma to je šuga od od kompletne televizije - i cijele grupacije u usranom DIGIJU. > >

Dovla kaže:13.10.2009 u 10:27

I mi imamo gotovo sve gore navedene probleme sa smecem zvanim digi tv....Nas jedini problem je sto nakon milijun prepiski i telefonskih razgovora sa neukim i nekompetentnim maloljetnicima zaposlenim pri toj prevarantskoj druzini - nismo uspjeli doci niti do jednog imena odgovornih lica...?!?!?!! "Najodgovornija" osoba bio je neki sumnjivi lik koji se odaziva na ime Toni lucic,koji je zapravo obican sitni lazov i prevarant. Zna li netko kako se moze doci do PRAVE DIGI UPRAVE - ako je uopce i ima u Hrvatskoj ili se mora pisati u Rumunjsku i to na njihovom jeziku?!?!?!?!?! I neki telefon bi nam dobro dosao.

Zox kaže:25.10.2009 u 11:34

Da li će se moći na digi tv-u gledati digi sport i digi sport ?

Rezuaw kaže:31.10.2009 u 15:41

Kaj lazete,Digi je najbolji

Rezuaw kaže:31.10.2009 u 15:42

I ne steka

sem kaže:04.11.2009 u 15:28

kako vas nije sramota. em što ste u Hrvatsku uveli ponovo srpski jezik, tu još i nekog debila imate na eurosportu, koji iritira svojim glasom pederčića i provocira sve i svakoga. Često gledam eurosport, ali zbog njega ću čak i odjaviti digi, jer ovako što nema ni u ludilu. Nisam jedini koji ću odjaviti digi zbog njega. Vodite si ga doma pa neka vam uveseljava djecu svojim glupiranjem.

zadar kaže:11.11.2009 u 16:05

banda lopovska!!!!!!!!!!!!!!!!kamatari i hostapleri.

Komentare mogu pisati samo registrirani korisnici.

Ukoliko nemate korisnički račun, registrirajte se (Registracija).

Najbolja banka u Hrvatskoj je?

  • PBZ
  • ZABA
  • RBA
  • Erste
  • Splitska banka
  • HYPO
  • Volksbank
  • Slavonska banka
  • Hrvatska poštanska banka
  • Niti jedna
Pošalji

Nasumične reklamacije

Još nasumičnih reklamacija >>