Budi informiran

Novosti Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta iz područja zaštite potrošača.

OBAVIJEST POTROŠAČIMAObavijest se odnosi na savjetovanje potrošača od 2. siječnja 2018. godine putem Centralnog informacijskog sustava za zaštitu potrošača, te putem jedinstvenog pristupnog broja 072/414-414 za savjetovanje potrošača(RSS generated with FetchRss)

ODRŽANA 7. SJEDNICA NACIONALNOG VIJEĆA ZA ZAŠTITU POTROŠAČAU petak 15. prosinca 2017. godine u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta održana je 7. sjednica Nacionalnog vijeća za zaštitu potrošača(RSS generated with FetchRss)

STRUČNA EDUKACIJA UDRUGA ZA ZAŠTITU POTROŠAČAMinistarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, kao jedan od nositelja područja zaštite prava potrošača u Republici Hrvatskoj, organizira Ciklus stručnih edukacija za udruge za zaštitu potrošača.(RSS generated with FetchRss)

ODRŽANA KONFERENCIJA "FINANCIJSKE USLUGE - ŠTO ZNATI I NA ŠTO PAZITI"U organizaciji Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga 8. travnja 2015. u prostorijama Hotela Antunović Zagreb održana je konferencija pod nazivom "Financijske usluge - što znati i na što paziti? Ciljevi i trendovi u edukaciji i zaštiti potrošača"(RSS generated with FetchRss)