Budi informiran

Novosti Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta iz područja zaštite potrošača.

PROJEKT "SAVJETOVANJE POTROŠAČA" - ODOBRENE FINANCIJSKE POTPORE UDRUGAMAMinistarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je dana 27. prosinca 2017. godine na internetskim stranicama Javni natječaj za dodjelu financijske potpore za provedbu projekta "Savjetovanje potrošača" u 2018. godini za šest područja(RSS generated with FetchRss)

POZIV UDRUGAMA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA NA DRUGI CIKLUS STRUČNE EDUKACIJEMinistarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta poziva udruge za zaštitu potrošača na Drugi ciklus stručne edukacije udruga za zaštitu potrošača Republike Hrvatske koji će se održati dana 20. travnja 2018. godine u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta s početkom u 9:00 sati.(RSS generated with FetchRss)

PRIRUČNIK ZA POTROŠAČEMinistarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u suradnji s drugim dionicima politike zaštite potrošača, izradilo je "Priručnik za potrošače"(RSS generated with FetchRss)

UPOZORENJE O ONLINE OGLASIMA ZA KOZMETIČKE I FARMACEUTSKE PROIZVODEHrvatska udruga banaka upozorava građane da ne nasjedaju na primamljive oglase za kozmetičke/farmaceutske proizvode te da budu oprezni prilikom kupnje na internetskim portalima na koje vode takvi oglasi.(RSS generated with FetchRss)