Budi informiran

Novosti Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta iz područja zaštite potrošača.

ODRŽAN 3. CIKLUS STRUČNE EDUKACIJE UDRUGA ZA ZAŠTITU POTROŠAČADana 29. svibnja 2018. godine, u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, održan je 3. Ciklus stručne edukacije udruga za zaštitu potrošača(RSS generated with FetchRss)

POZIV NA JAVNO DOGAĐANJE "SVE NA JEDNOM MJESTU!"Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta poziva građane, poduzetnike i tijela javne uprave na događanje "SVE NA JEDNOM MJESTU!" koje će se održati u subotu, 19. svibnja 2018. godine na Cvjetnom trgu u Zagrebu od 10:00 do 14:00 sati(RSS generated with FetchRss)

SAVJETOVANJE POTROŠAČAAktivnosti savjetovanja potrošača provode udruge za zaštitu potrošača putem projekta "Savjetovanje potrošača" koji se financira iz državnog proračuna, kao i proračuna jedinica lokalne samouprave(RSS generated with FetchRss)

PRIRUČNIK ZA POTROŠAČEMinistarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u suradnji s drugim dionicima politike zaštite potrošača, izradilo je "Priručnik za potrošače"(RSS generated with FetchRss)